کد مطلب: 346740
استاندار چهارمحال و بختياري:
مطالبه‌گري وظيفه شرعي و انقلابي دانشجو است
تاریخ انتشار : 1403/09/21 11:21:23
نمایش : 179
استاندار چهارمحال و بختياري گفت: وظيفه شرعي و انقلابي دانشجويان است که در برابر کاستي‌ها دلسوزانه مطالبه‌گري کنند.
به گزارش هفت چشمه به نقل از پايگاه خبري تحليلي «جهانبين نيوز»، جعفر مرداني شامگاه سه‌شنبه در جمع دانشجويان دانشگاه شهرکرد با اشاره به نقش دانشجويان در توسعه جامعه، اظهار کرد: وظيفه شرعي و انقلابي دانشجويان است که در برابر کاستي‌ها دلسوزانه مطالبه‌گري کنند.

وي با اشاره به لزوم پر رنگ‌تر شدن نقش دانشگاه در معادلات استاني، افزود: از تک تک شما انتظار دارم در مديريت منابع آب، توسعه گردشگري کشاورزي و توليد به کمک دستگاه هاي اداري بياييد.

استاندار چهارمحال و بختياري ادامه داد: اين استان در بين دو استان قدرتمند قرار گرفته و وقتي ما به استان‌هاي همجوار مراجعه مي‌کنيم محروميت را احساس مي‌کنيم، قطعا توسعه استان در گرو خواست و اراده شماست.

مرداني در واکنش به مطالبه يکي از تشکل‌ها براي ايجاد ارتباط با بدنه مديران استان، عنوان کرد: به معاون سياسي امنيتي ماموريت مي‌دهم به نمايندگي از مديران استان به صورت فصلي با دانشجويان نشست برگزار کند و ارتباط دوسويه شکل بگيرد.

استاندار چهارمحال و بختياري در واکنش به نقد يکي از دانشجويان در خصوص عدم برگزاري جشن روز دانشجو، خاطرنشان کرد: رئيس دانشگاه قول دادند که جشن شب يلدا با روز دانشجو را مشترک برگزار کنند، اگر در آن جلسه هم از من دعوت کرديد، خدمت تان خواهم رسيد.

مرداني اضافه کرد: کميته ارتباط صنعت و دانشگاه را به رياست معاون هماهنگي امور اقتصادي فعال خواهيم کرد و تلاش مي‌کنيم از ظرفيت‌هاي علمي و نخبگاني شما براي گشودن گره‌هاي توليد و بيکاري استان بهره ببريم.

انتهاي خبر/۱۰۳۱ج
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg